ÅRETS CHEF anmeldelse

“Jeg elsker tegningerne på udfordringskortene, og humoren er i verdensklasse! I en større gruppe oplevede jeg, at paraderne var nede, og grinene var mange.”

Læs mere om anmeldelsen af ÅRETS CHEF fra Popaco her.

 

Læs mere om POPACOs anmeldelse af
ÅRETS CHEF

"Der afholdes fredagsbar i firmaet, og du hiver ÅRETS CHEF op af din store baglomme, og hvad kan dine kollegaer så forvente af dit bud på underholdningen? Masser af sjov og grin!"

Aili, popaco.dk

Vi har modtaget en dejlig anmeldelse af vores spil ÅRETS CHEF, anmeldt af Aili fra Popaco.dk. I anmeldelsen kan du læse mere om anmelderens oplevelse med spillet testet både med kollegaer og venner, og hun skriver blandt andet:

“Jeg elsker tegningerne på udfordringskortene, og humoren er i verdensklasse! ÅRETS CHEF er, som tidligere nævnt, et dansk design, og man kan absolut mærke den danske tørre og sorte humor, som vi ofte gør brug af. I en større gruppe oplevede jeg, at paraderne var nede, og grinene var mange.”

Vil du læse mere om ÅRETS CHEF, så klik her.

“Hvis man er til party games som Det Dårlige Selskab, Cards Against Humanity og What Do You Meme?, så bør man helt klart kaste sine penge efter ÅRETS CHEF.

Spillet kan tage op til 45 minutter, men det kommer an på, hvor meget I snakker undervejs. Jeg har selv oplevet et spil, som tog over en time, men det var kun, fordi vi hyggede os og udvekslede anekdoter. Men det skal der jo også være plads til. Det er nemlig videnskabeligt bevist, at latter forlænger levetiden. Det har jeg i hvert fald læst engang, og man skal altid tro på, hvad man læser!”

Du kan læse hele anmeldelsen hos Popaco her.

De bedste hilsner

Charlotte
New Moments Games


Previous
Previous

ÅRETS CHEF tilblivelsen del 1

Next
Next

HVOR LIGGER DE DANSKE BRÆTSPILSCAFéER?