Året der gik quiz 2023

Vi hjælper jer til at få en skøn nytårsaften uden at skulle stresse over at finde på en sjov underholdning. Du kan nemlig downloade vores quiz ganske gratis lige her!

 

Mangler I quizzen til nytårsaften 2023?

2023 lakker mod enden, og lige om lidt skal vi samle venner og familie til et brag af en nytårsfest. For de fleste betyder det god mad, sjove nytårshatte, bobler og fyrværkeri. Og hos mange skal der også være en form for underholdning mellem de mange lækre retter eller efter middagen, mens alle venter på, at klokken slår 12.

Men har du ikke haft tid til at finde på noget underholdning selv – eller orker du ikke at begynde at Google facts fra året? Så kan du trygt læse videre – for vi har nemlig lavet en quiz, som du ganske gratis kan downloade og lave nytårsaften!

New Moments Games nytårsquiz 2022

Quizzen består af tre forskellige runder, men I vælger helt selv, om I vil nøjes med én eller to eller tage dem alle tre.

Det eneste du skal gøre, er at downloade de to PDF-dokumenter, finde papir og blyanter frem og dele gæsterne op i hold – og så er I klar til at quizze!

I dokumentet “Året der gik 2023 QUIZ Info & spørgsmål?” finder du en uddybende beskrivelse til dig som quizmaster, og hvad hver runde går ud på samt spørgsmålene til quizzen.

I dokumentet “Året der gik 2023 SVAR” finder du alle svarene til spørgsmålene. Kig ikke på dette dokument endnu, hvis du selv vil quizze med.

New Moments Games nytårsquiz 2022

Download og evt. print disse to dokumenter, og så er I også klar til årets store nytårsfest!

Året der gik 2023 QUIZ Info & spørgsmål

Året der gik 2023 SVAR

God fornøjelse og rigtig godt nytår fra 

Charlotte // New Moments Games


Previous
Previous

We got hacked! What happened?

Next
Next

Das Verbrechen Im Hotel