Det Store Ølympics

Reglerne er rimelig simple – det gælder om at løse så mange opgaver, som muligt på den givne tid. Opgaverne varierer mellem alt fra: Lav 10 armbøjninger, spil en runde Snyd på en bodega, kram et træ eller drik et shot. Jeg er sikker på, at I vil få den sjoveste aften med at spille Det Store Ølympics!

 

skal i med ud på en sjov opgavejagt fyldt

med bajere og tossede opgaver?

Kære læser

Savner du inspiration til et sjovt og anderledes event, du kan holde med dine venner, så er du kommet til det rette sted!

Jeg vil nemlig i dette indslag dele detaljerne til DET STORE ØLYMPICS, som du herefter selv kan printe ud og lege med dine venner helt gratis. Spillet er lavet til at blive spillet i de københavnske gader, men man kan sagtens omskrive opgaverne til at passe til netop din by.

Men først tænker du sikkert: “Men Charlotte, hvad ER Ølympics overhovedet, og hvorfor har du lavet det?” Jo, det skal jeg fortælle dig. 

Det hele startede med, at jeg gav en veninde i fødselsdagsgave, at hun og jeg plus vores to kærester skulle en tur i Tivoli i Biergarten og drikke fadøl. Men så ramte corona-virussen Danmark i marts 2020, og alt lukkede ned. Suk. Så den gave kunne vi jo ikke indløse. Hvad gør man så? Jeg gik i tænkeboks efter noget andet sjovt, som vi kunne lave os fire, når Danmark langsomt ville åbne op igen. 

Det resulterede i spillet DET STORE ØLYMPICS, som jeg hermed udfordrer dig og dine venner i!

Det Store Ølympics

REGLER

Reglerne er rimelig simple – det gælder om at løse så mange opgaver, som muligt på den givne tid. Vi startede kl. 16 og havde derfor 6 timer til at løse opgaverne. I opgaveoversigten kan I se, at én af opgaverne står som OBLIGTORISK. Det var en middag på en restaurant, som var en del af gaven til min veninde. Vi havde altså regnet to timer til aftensmad i de i alt 6 timer, spillet foregår.

Grunden til, at spillet sluttede kl. 22, var fordi alle barer skulle lukke kl. 22 på dette tidspunkt (december 2020… You remember). I kan altså selv bestemme, hvilket tidsrum I vil spille i, så længe de fleste barer mv. har åbent.

Da vi spillede spillet i december, vil du altså kunne se nogle opgaver, der har lidt med jul at gøre. Dette kan man bare ændre til noget andet relevant. 

Men her kommer de specifikke regler, som I med fordel kan kopiere, evt. rette lidt i og derefter printe ud (filerne finder du også nederst i indlægget).

Tillykke med, at I nu skal ud på eventyr med Det Store Ølympiske Spil.

Reglerne er simple:
Klar så mange opgaver, I kan inden kl. 22. Når tiden er gået, tæller I alle pointene sammen. Ved fire af opgaverne tæller I point pr. del i opgaven – fx 1 point pr. dåsering I samler.

Det er muligt at samle over 1.300 point, hvis man klarer alle opgaver. Men det skal I ikke regne med. Spillet er designet til, at I skal vælge mellem opgaverne og forsøge at tage dem, I kan nå og som giver flest point til sidst.

I skal i løbet af dagen blive enige om, hvilke opgaver I vælger. I kan for eksempel stemme om det, hvis I ikke kan overtale hinanden. Da det er X’s ”fødselsdag”, tæller hendes stemme for to hele dagen.

Der er kun én opgave, I SKAL klare, og den er markeret med ”OBLIGATORISK” i oversigten.

Til sidst er der kun at sige: Held og lykke!

Point

Som sagt kan I altså score over 1.300 point, hvis I (på mirakuløs vis) kan klare alle 51 opgaver. MEN spillet er designet sådan, at I skal vælge mellem opgaverne i forsøget på at score flest mulige point. Vi fik for eksempel indsamlet 1.115 point i alt.

Derfor synes jeg også, at det kunne være sjovt, hvis I vil dele jeres score med os, efter I har spillet spillet. Og så vil jeg selvfølgelig også meget gerne høre, hvordan det gik. Skriv derfor meget gerne til os enten i kommentar eller i en email!

Print ud

Opgaverne varierer mellem alt fra: Besøg H.C. Andersens grav, lav 10 armbøjninger, spil en runde Snyd på en bodega, kram et træ eller drik et shot. Jeg er derfor sikker på, at I vil få den sjoveste aften med at spille Det Store Ølympics – det havde vi i hvert fald!

Nu skal du altså ikke gøre andet end at printe reglerne og opgavelisten ud, aftale et tidspunkt med dine venner og købe et par gåbajere!

Rigtig god fornøjelse!

DET STORE ØLYMPICS – Regler (PDF)

DET STORE ØLYMPICS – Opgaver (PDF)

DET STORE ØLYMPICS – Opgaver (EXCEL)
(brug denne, hvis I vil rette i opgaverne)

De bedste hilsner

Charlotte
New Moments Games


Previous
Previous

Aktiviteter & underholdning

Next
Next

ÅRETS CHEF tilblivelsen del 1